To blog or not to blog

 

11255436_420132508165385_1027594605_n

På en helt annan plats i livet tänker jag och reflekterar över mycket. För mycket kan det tyckas. Facebook- en plattform för vänner och sätt att hålla kontakten med ens nära och kära, har förvandlats till reklammakarens paradis, ironisk ventil för de personer fast i olyckliga förhållanden, och sist men inte minst de mindre ödmjukas oas för skryt.

Ledsamt nog kan man aldrig tycka något av annorlunda karaktär utan att få påhopp från diverse motståndare. Den negativa spiral och avundsjuka som visar sig på min vägg tynger mig mer än gör mig lycklig över att få dela mina vänners bravader, se deras nyfödda och barns tappade tänder och hur de alla byter karriärer.

Känslan av att man vet vem i ens liv som står en nära och vems åsikter som betyder något. Självsäkerheten som lyckligtvis blir tydligare med åren. Tur är väl det. Detta är helt enkelt bara mitt forum för MINA åsikter. Ingen annans.

 

Publicerad av klararipa

Allt mellan himmel, jord och dalahästar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: